dynastart hydraulics
dynastart hydraulics

Markten

In welke markten is Dynastart Hydraulics werkzaam?

De doelgroepen zijn onder andere brandweerauto’s, bedrijfsauto’s, bestelbussen en serviceauto’s. Wij zitten al heel vroeg in het traject van onder andere brandweerkorpsen en brandweerautobouwers. Korpsen willen bijvoorbeeld een hydraulisch aangedreven waterpomp of lier bestellen. De orders krijgen wij vervolgens van de brandweerautobouwers, waarna wij het materiaal op de auto bouwen. Dan stellen wij een generator, waterpomp of hydraulische lier samen. Een dompelpomp of hydraulisch aangedreven lier maken wij helemaal zelf, dat is dus echt ons eigen product. Met onze eigen onderdelen stellen wij dat vanaf het nulpunt samen tot een werkend product.

De brandweer is meteen onze grootste afnemer. Daarnaast doen wij veel zaken met de importeurs van hoogwerkers in Nederland. De hoogwerkers worden verkocht, maar daar zit geen zelfstandige stroomvoorziening op. Omdat de meeste bedrijven boven in de hoogwerker stroom willen hebben hebben wij een hydraulisch aangedreven generator gemaakt die wij op de hoogwerker kunnen bouwen. Bijvoorbeeld voor bedrijven die in de asbestsanering werken. Daar worden altijd stofzuigers gebruikt voor het weghalen van het asbest waarvoor je op hoogte stroom nodig hebt. Voor die gereedschappen maken wij de juiste producten.

Wij maken ook stroomvoorzieningen voor veeauto’s. Die moeten verplicht gesloten zijn en die gesloten ruimtes moeten wel goed geventileerd blijven. Dat gebeurt dan met 24 volts motoren. De vrachtwagens worden voorzien van hydraulisch aangedreven dynamo’s die voor veel meer stroom zorgen dan een vrachtwagen zelf kan.

Meer informatie ontvangen over onze producten?

We vertellen u graag meer!